Faqrur raih Anugerah Mercu Sanjung UMPSA 2024, angkat martabat seni dan warisan budaya - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2025)
GAMBANG, 16 April 2025 – Nama Nurhaiqal Faqrur Islam Norashid kini terpahat indah dalam lipatan sejarah Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) apabila beliau diumumkan sebagai penerima Anugerah Mercu Sanjung UMPSA 2024 dalam satu majlis gilang-gemilang baru-baru ini iaitu Majlis Malam Anugerah Mercu Sanjung (MARS) 2024 yang diadakan di Dewan Kompleks Sukan, UMPSA.