Keunikan juadah tradisional Hari Raya Aidilfitri di Malaysia tarik minat pelajar antarabangsa di UMPSA - Siti Ainun Jariyah, Hassan; Jamilah Bebe, Mohamad (UMPSA, 2025)
Sambutan Hari Raya Aidilfitri adalah waktu terbaik untuk meluangkan masa bersama keluarga dan menikmati juadah raya bersama-sama. Setiap keluarga mempunyai juadah kegemaran istimewa yang akan dihidangkan ketika hari raya.