Tulang Rapuh, Semangat Besi: Usia Bukan Penghalang - Siti Rabiatull Aisha, Idris (UMPSA, 2025)
Sejajar dengan peningkatan usia, ramai dalam kalangan kita mula menyedari hakikat bahawa anggota tubuh badan tidak lagi kuat seperti dahulu. Setiap langkah menjadi semakin perlahan, tulang tidak lagi sekuat masa muda, dan sendi pula sering kali terasa sakit.