UMPSA garis 5 Agenda Tranformasi, 17 Anjakan Strategik lonjak kecemerlangan - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2025)
PEKAN, 14 April 2025 - Naib Canselor Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA), Profesor Dr. Yatimah Alias telah mengetengahkan tema ‘Minda Perkasa, Kekal Relevan’ dalam Amanat Naib Canselor UMPSA 2025 hari ini.