UMPSA raikan 115 warga setia dalam Majlis Sanjungan Budi 2025 - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2025)
PEKAN, 14 April 2025 – Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) meraikan jasa dan dedikasi seramai 115 staf yang telah mencurahkan bakti selama dua dekad kepada universiti dalam Majlis Sanjungan Budi 2025, yang berlangsung bersempena dengan Majlis Amanat Naib Canselor di Dewan Serbaguna, UMPSA Pekan.