Keindahan pokok Tecoma, ibarat Sakura di Jepun serikan UMPSA Pekan - Siti Nur Azwin, Zulkapri (UMPSA, 2025)
PEKAN, 11 April 2025 – Keindahan pokok Tecoma merah muda yang sedang mekar sekitar kampus Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) Pekan menarik perhatian warga kampus dan para pengunjung.