UMPSA berjaya selesaikan Penilaian Tapak Pertama Akreditasi APACC - Safriza, Baharuddin; Muhammad Hafiz Aswad, Ahmad Kamal (UMPSA, 2025)
PEKAN, 19 Mac 2025 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) berjaya menyelesaikan akreditasi pertama oleh Asia Pacific Accreditation and Certification Commission (APACC) baru-baru ini.