UMPSA memperkukuh jalinan strategik dengan 33 rakan industri dan komuniti - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2025)
PEKAN, 10 April 2025 – Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) terus memperkukuh jaringan kerjasama strategiknya apabila menandatangani Memorandum Persefahaman (MoU) dan Memorandum Perjanjian (MoA) dengan 33 rakan kerjasama dari pelbagai sektor yang berlangsung di Dewan Bankuet, UMPSA Kampus Pekan.