Mendaki Tangga Profesionalisme sebagai Seorang Jurutera Profesional - Wan Sharuzi, Wan Harun (UMPSA, 2025)
Dalam dunia Kejuruteraan, perjalanan untuk mencapai impian sebagai seorang jurutera profesional sering kali diibaratkan sebagai satu pendakian sebuah gunung yang mencabar. Seseorang jurutera itu perlu menempuh pelbagai rintangan, termasuk memenuhi syarat akademik yang ketat, memperoleh pengalaman industri yang berkualiti dan mencukupi, serta lulus peperiksaan profesional yang sukar sebelum layak diiktiraf sebagai seorang jurutera profesional di negara kita Malaysia.