Beraya bersama bayi: Cabaran atau pengalaman manis? - Siti Asma’, Yaacob; Jamilah Bebe, Mohamad; Nur Anisnabila, Dianah (UMPSA, 2025)
Hari raya ialah masa yang dinanti-nantikan oleh umat Islam di seluruh dunia. Ia bukan sahaja waktu untuk bertemu saudara mara dan menikmati juadah lazat tetapi juga saat untuk mengukuhkan silaturahim. Namun, bagi ibu bapa yang baharu menimang cahaya mata, beraya bersama bayi boleh menjadi satu situasi baharu yang penuh debaran.