Skuad Sukarelawan UMPSA Kilau hulur bantuan buat mangsa kebakaran paip gas Putra Heights - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2025)
KUALA LUMPUR, 4 April 2025 - Skuad sukarelawan Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) Kilau baru-baru ini turut turun padang di Masjid Putra Heights yang dijadikan Pusat Pemindahan Sementara (PPS) Putra Heights buat mangsa kebakaran insiden kebocoran gas.