Putra Heights: Tragedi 2 Syawal 1446 Hijrah - Aizat, Alias (UMPSA, 2025)
Semasa rakyat Malaysia sedang bergembira dengan sambutan sempena hari kedua di bulan Syawal, kita digemparkan dengan kejadian letupan saluran paip gas hak milik Petronas Gas Sdn. Bhd. Berdasarkan rakaman video papan pemuka kenderaan yang melalui kawasan, kejadian letupan yang berlaku adalah sekitar menyatakan pukul 8.08 pagi pada 1 April 2025 dan dilaporkan bahawan pihak berkuasa mula menerima laporan pada pukul 8.10 pagi.