PERUTUSAN KHAS NAIB CANSELOR UNIVERSITI MALAYSIA PAHANG AL-SULTAN ABDULLAH ( UMPSA) SEMPENA SAMBUTAN HARI RAYA AIDIL FITRI 2025/ 1446H - Siti Nur Azwin, Zulkapri (UMPSA, 2025)
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيْمِ السلام عليكم ورحمة الله وبركاته