Mencipta sentuhan keselesaan kediaman menjelang Aidilfitri - Mohammad Affendy, Omardin (Pusat Sains Matematik (PSM), 2025)
Keindahan, kecantikan dan keselesaan adalah satu kemestian apabila menjelang Hari Raya Aidilfitri. Rumah yang cantik, bersih dan kemas dapat mewujudkan keceriaan dan ketenangan pada penghuni dan tetamu yang berkunjung semasa musim keceriaan. Tetamu bertandang di kediaman anda akan tertarik dengan gaya susunan yang menarik.