‘Secangkir Budi, Sedekad Berkongsi’: Sukarelawan dan Alumni UMPSA Terus Menabur Bakti - Nur Iqliema, Abdul Hadi (Pusat Sains Matematik (PSM), 2025)
KUALA LUMPUR, 23 Mac 2025 – Menyambut ulang tahun kesepuluh, Projek Secangkir Budi sekali lagi membuktikan keprihatinannya terhadap masyarakat yang memerlukan melalui inisiatif kebajikan yang penuh makna.