PETAKOM UMPSA santuni pelajar wanita fokus kepentingan penjagaan kebersihan - Kishern, Suras Kumar (UMPSA, 2025)
PEKAN, 15 Mac 2025 – Persatuan Mahasiswa Teknologi Komputer (PETAKOM), Fakulti Komputeran (FK) Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) dengan kerjasama Yayasan UMPSA telah menyerahkan Sumbangan Tabung We Care PETAKOM: Women's Care berupa pek tuala wanita kepada 2,000 pelajar wanita.