‘Walaupun Setitik, Mesti Hargai’, Selamat Hari Air Sedunia 2025 - Hui Theng, Leong (UMPSA, 2025)
Setiap tahun pada 22 Mac, dunia memperingati Hari Air Sedunia sebagai peringatan tentang betapa pentingnya air dalam kehidupan seharian kita. Hari Air Sedunia menggesa kita untuk mengambil tindakan segera dalam memelihara dan mengurus sumber air dengan lebih berkesan dan mampan. Sempena Hari Air Sedunia 2025, marilah kita merenung sejenak tentang maksud ‘walaupun setitik, mesti dihargai’.