Alumni staf UMPSA bertemu semula, sama-sama tanam pokok - SITI NUR AZWIN, ZULKAPRI (UMPSA, 2025)
SERAMAI 20 alumni dalam kalangan staf Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) kembali bertemu di alma mater kesayangan mereka selepas sekian lama berpisah. Mereka termasuklah mantan naib canselor, timbalan naib canselor, pendaftar, dekan, pengarah-pengarah dan staf pengurusan serta pentadbiran yang pernah menyumbang bakti di UMPSA sebelum ini.