Ramadan Bantu Rawat Minda Bertih - Ahmad Irfan, Ikmal Hisham (UMPSA, 2025)
Minda bertih atau popcorn brain,, merupakan satu konsep yang menggambarkan keupayaan otak yang terjejas untuk memberikan tumpuan, kelembapan dalam menyerlahkan emosi dan gangguan hubungan sosial di dunia nyata. Konsep ini mula dipopularkan oleh Dr. David Levy, profesor psikologi dari University of Washington.