Islam tidak halang perubatan moden - SITI NUR AZWIN, ZULKAPRI (UMPSA, 2025)
SHAH ALAM - Islam tidak menghalang sebarang perubatan moden seperti vaksin dan rawatan persenyawaan tabung uji (IVF) selagi ia tidak bertentangan dengan akidah serta syariah Islam.