Iktiraf tokoh jurutera Muslim - SITI NUR AZWIN, ZULKAPRI
KUANTAN - Tengku Mahkota Pahang, Tengku Hassanal Ibrahim Alam Shah berkenaan merasmikan masjid Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) di sini sebagai Masjid Al-Jazari sempena nama seorang ahli sains dan tokoh jurutera Muslim terkemuka pada abad ke-12.