UMPSA edar bubur lambuk, gulai kawah buat warga Kuantan - SITI NUR AZWIN, ZULKAPRI
KUANTAN – Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) mengedarkan 3,000 buah bekas bubur lambuk dan gulai kawah secara percuma buat warga Kuantan baru-baru ini.