Staf UMPSA Wira SPIROS: Terima kasih - Jamilah Bebe Mohamad, Mohamad (UMPSA, 2025)
Kejayaan penganjuran program-program di Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) merupakan hasil kerjasama satu pasukan yang tidak mengenal penat lelah melainkan bermatlamatkan kelancaran dan kejayaan program yang dirancang. Pasukan ini lazimnya terdiri daripada gabungan staf UMPSA yang dilantik menjadi petugas mengikut bidang dan kepakaran masing-masing.