Program Moh Sahur Pahang FM santuni Pelajar UMPSA - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2025)
GAMBANG, 14 Mac 2025 - Sebanyak 400 pek makanan diedar dan pelbagai sumbangan makanan diterima oleh pelajar Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) sempena program tahunan Moh Sahur yang masuk tahun keempat anjuran Pahang FM bersama para penaja bagi mendekati golongan yang memerlukan.