UMPSA edar 3,000 bubur lambuk dan gulai kawah buat warga Kuantan - Siti Nur Azwin, Zulkapri (UMPSA, 2025)
KUANTAN, 12 Mac 2025 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) mengedarkan bubur lambuk dan gulai kawah secara percuma buat warga Kuantan hasil kerjasama semangat gotong-royong yang melibatkan sukarelawan pelajar dan staf Jabatan Hal Ehwal Pelajar dan Alumni (JHEPA), UMPSA Advanced Education, Maxis Berhad dan Masjid Sultan Ahmad 1 baru-baru ini.