Program Inkubator Keusahawanan Asnaf Bakeri: Melahirkan usahawan siswa dalam industri bakeri - Halizan, Mohmood (UMPSA, 2025)
Bidang bakeri di Malaysia telah menunjukkan perkembangan yang ketara dalam beberapa tahun kebelakangan ini, mencerminkan minat yang semakin meningkat dalam kalangan usahawan tempatan. Statistik terkini menunjukkan bahawa sektor ini bukan sahaja menyediakan peluang pekerjaan, tetapi juga menyumbang kepada pertumbuhan ekonomi negara.