UMPSA bangunkan Pelan Strategik 2026-2030 (UMPSA30) - Rosidah, Hassan (UMPSA, 2025)
KUANTAN, 7 Mac 2025 – Pusat Pengurusan Strategik dan Kualiti (PPSK), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) telah mengadakan satu siri bengkel bagi membangunkan Pelan Strategik UMPSA 2026-2030 (UMPSA30) di Grand Darulmakmur Hotel.