UMPSA pilihan utama 5 sahabat dari Sabah sambung pengajian dalam bidang Kejuruteraan Mekanikal (Petroleum) - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2025)
Lima sahabat yang berasal dari Sabah hari ini mendaftar bersama-sama di Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) bagi memulakan pengajian mereka dalam program Ijazah Sarjana Muda Teknologi Kejuruteraan Mekanikal (Petroleum) dengan Kepujian di Fakulti Teknologi Kejuruteraan Kimia dan Proses (FTKKP).