Ahmad Aiman As-Syukree graduan diploma dari Perancis pilih UMPSA - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2025)
Ahmad Aiman As-Syukree, graduan diploma dari Institut Universitaire Technologie de Tours (IUT de Tours), Perancis, hari ini mendaftar sebagai pelajar baharu di Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) untuk menyambung pengajiannya dalam bidang Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik dengan Kepujian.