559 pelajar baharu sesi 2024/2025 daftar di UMPSA - Siti Nur Azwin, Zulkapri (UMPSA, 2025)
Naib Canselor Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA), Profesor Dr. Yatimah Alias, hari ini berkesempatan untuk menyantuni pelajar baharu Pengajian Ijazah Sarjana Muda bagi Sesi Akademik 2024/2025 yang mendaftar di UMPSA Kampus Gambang.