HidroGreens: Transformasi Keusahawanan Sosial Melalui Tanaman Cendawan - Rusnifaezah, Musa; Halizan, Mohmood (UMPSA, 2025)
Keusahawanan sosial memainkan peranan penting dalam mencapai pembangunan ekonomi yang inklusif dan mampan. Projek tanaman cendawan yang diusahakan oleh syarikat pelajar bukan sahaja membentuk generasi muda yang celik keusahawanan tetapi juga sejajar dengan dasar kerajaan serta Matlamat Pembangunan Mampan (SDG) yang ditetapkan oleh Pertubuhan Bangsa-bangsa Bersatu (PBB).