Hari Suai Kenal pelajar antarabangsa baharu memperkukuh jalinan komuniti dan budaya di Malaysia - Muhammad Zufli, Zuhari (UMPSA, 2025)
Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) terus memperkukuh jalinan hubungan antarabangsa dengan menganjurkan Hari Suai Kenal bagi pelajar antarabangsa baharu di Dewan Bankuet Canseleri Tun Abdul Razak, UMPSA Pekan.