Mekanisme KWSP halang salah laku perdagangan orang dalam - Mohamad Reeduan, Mustapha (New Straits Times Press (M) Bhd., 2025)
'Insider trading' atau perdagangan orang dalam, sering menimbulkan kontroversi dalam pasaran saham. Ia merujuk kepada aktiviti perdagangan saham oleh individu dengan akses kepada maklumat sulit terhadap syarikat yang belum didedahkan kepada umum.