Teater Zombi Serang Kuantan menguji kemahiran ketahanan hidup - Noor Afiza, Mohd Asmi (UMPSA, 2025)
KUANTAN, 20 Februari 2025 – Baru-baru ini telah berlangsungnya sebuah teater interaktif bertajuk ‘Zombi Serang Kuantan’ bertempat di Food & Friends Foodcourt anjuran Orang Gerhana dengan kerjasama Sisi Seni, Halusinis House dan Waris Theater UMPSA