Perutusan Khas Naib Canselor Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) Sempena Ramadan Al-Mubarak 2025_1446 Hijrah - Yatimah, Alias (UMPSA, 2025)
Assalamualaikum WBT., Salam sejahtera kepada semua warga Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) yang saya hormati dan kasihi., Alhamdulillah syukur kehadrat Ilahi kerana dengan izin-Nya, hari ini saya menjadi sebahagian daripada keluarga besar UMPSA sejak dilantik sebagai Naib Canselor pada 13 Januari 2025 lalu.