Pokok pangkalnya ibu bapa - Ezrin Hani, Sukadarin; Junaidah, Zakaria (New Straits Times Press (M) Bhd., 2025)
Pelajar di seluruh negara sudah memulakan sesi persekolahan baharu dengan penuh semangat dan azam untuk mencapai kecemerlangan.