UMPSA perhebat fasiliti pelajar - Sairul Zamri, Misrani (Media Mulia Sdn Bhd, 2025)
CAKNA terhadap kebajikan pelajar, Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA)melancarkan tiga inisiatif perkhidmatan pelajar di bawah seliaan Jabatan Hal Ehwal Pelajar dan Alumni (JHEPA) baru-baru ini.