Bagai Sirih Pulang ke Gagang, 20 alumni staf UMPSA kembali ke kampus jayakan Program ALAM@UMPSA 2025 - Mohamad Ilzam, Jamat; Mimi Rabita, Abd Wahit (UMPSA, 2025)
PEKAN, 27 Februari 2025 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) dikunjungi seramai 20 alumni staf yang terdiri daripada mantan Naib Canselor, Timbalan Naib Canselor, Pendaftar, dekan, pengarah-pengarah dan staf pengurusan serta pentadbiran yang pernah menyumbang bakti di universiti ini.