UMPSA tawar 44 program Ijazah Sarjana Muda dan 8 diploma dalam pelbagai bidang keperluan industri - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2025)
KUANTAN, 23 Februari 2025 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) menawarkan 44 program Ijazah Sarjana Muda dan lapan program diploma kepada para pelajar dalam pelbagai bidang untuk keperluan industri.