Mahasiswa UMPSA pupuk semangat sukarelawan sertai program Bakti Madani - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2025)
PEKAN, 21 Februari 2025 - Seramai 50 mahasiswa Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) menyertai program Bakti Madani yang bermula pada 21 hingga 24 Februari ini.