UMPSA bersihkan Pantai Lagenda sempena Program Gaya Hidup Sihat - Norul Fadilah, Abdullah (UMPSA, 2025)
PEKAN, 18 Februari 2025 – Seramai 25 orang peserta dalam kalangan staf Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) telah menyertai Program Gaya Hidup Sihat PTVET Siri 1 anjuran Pusat TVET (PTVET) Termaju UMPSA di Pantai Lagenda, Kuala Pahang baru-baru ini.