UMPSA jalin kerjasama perluas akses terbuka tesis dan disertasi bersama universiti awam Malaysia - Siti Nur Azwin, Zulkapri (UMPSA, 2025)
PUTRAJAYA, 13 Februari 2025 -Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah ( UMPSA) jalin kerjasama dalam Akses Terbuka Tesis dan Disertasi Universiti Awam Malaysia.