Penyelidik UMPSA, Dr. Agi, pakar dalam Kejuruteraan Petroleum impikan Anugerah Hadiah Nobel - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2025)
GAMBANG, 10 Februari 2025 – Dr. Agi Augustine Aja, pensyarah kanan di Fakulti Teknologi Kejuruteraan Kimia dan Proses (FTKKP) Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) berkongsi impiannya untuk memenangi anugerah berprestij peringkat antarabangsa iaitu Anugerah Hadiah Nobel.