UMPSA rai kejayaan pelajar terima Hadiah Kecemerlangan Duta Besar China - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2025)
PEKAN, 10 Februari 2025 – Seramai 14 orang pelajar Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) telah menerima Hadiah Kecemerlangan Duta Besar China dari Kedutaan China di Lounge Eksekutif Perpustakaan, UMPSA Pekan baru-baru ini.