UMPSA dan Aerodyne & Cisco Malaysia teroka inovasi Kampus Pintar - Irman, Khalil (UMPSA, 2025)
KUALA LUMPUR, 6 Februari 2025 – Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) baru-baru ini telah telah mengadakan lawatan rasmi ke ibu pejabat Aerodyne Sdn. Bhd. di Cyberjaya dan Cisco Malaysia Sdn. Bhd. di Kuala Lumpur bagi meneroka potensi kerjasama dalam pembangunan kampus pintar.