ALIVE kaedah pendekatan pembelajaran maya tingkatkan penglibatan dan prestasi akademik pelajar - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2025)
PEKAN, 6 Februari 2025 – Active Lightboard Virtual Education (ALIVE ©) merupakan satu kaedah pendekatan pembelajaran maya yang mampu untuk meningkatkan penglibatan dan prestasi akademik pelajar.