UMPSA Advanced dan Jakarta Business School memperkukuh hubungan kerjasama strategik - Mohammad Syafiq Syahmi, Suhaimi (UMPSA, 2025)
JAKARTA, 31 Januari 2025 – UMPSA Advanced dan Jakarta Business School memperkukuh hubungan kerjasama strategiknya apabila buat julung kalinya, Lembaga Pengarah UMPSA Advanced telah mengadakan kunjungan hormat ke JBS sebagai sebahagian daripada usaha untuk memperkukuh hubungan akademik dan kerjasama strategik antara institusi pendidikan tinggi.