Naib Canselor UMPSA santuni mahasiswa duduki peperiksaan akhir - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2025)
PEKAN, 3 Februari 2025 - Naib Canselor Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA), Profesor Dr. Yatimah Alias hari ini menyantuni mahasiswa UMPSA dengan mengagihkan bekalan air dan roti kepada mereka sebelum menduduki peperiksaan akhir semester 1 sesi 2024/2025 yang berlangsung di Dewan Serbaguna UMPSA, Pekan.