KKM perlu sedia garis panduan jelas laksana pertukaran suka sama suka - Mohamad Reeduan, Mustapha (New Straits Times Press (M) Bhd., 2025)
KEMENTERIAN Kesihatan (KKM) mengumumkan perancangan untuk melaksanakan sistem pertukaran kakitangan secara 'suka sama suka' menjelang suku ketiga atau keempat tahun ini.