UMPSA perluas hubungan kerjasama dengan 6 sekolah persendirian dalam pengantarabangsaan program akademik - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2025)
KUALA LUMPUR, 21 Januari 2025, Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) telah mengorak satu lagi langkah ke hadapan dengan menjalinkan kerjasama strategik bersama enam Sekolah Menengah Persendirian Cina melalui pemeteraian memorandum persefahaman (MoU) dalam pemerkasaan program akademik universiti.